Våre ansatte

Ansatte i allertsen.no Takst og tilstandsrapporter. Vi er ett lite firma med to dyktige takstmenn som jobber hardt og effektivt for å etablere gode rapporter som kan brukes til å ta viktige beslutninger. Ikke være redd for å stille oss spørsmål!

Karsten Oelmann

TLF:41432012

Karsten.Oelmann@Allertsen.no

John Morten Allertsen

John Morten Allertsen

TLF:45151414

 JM@Allertsen.no

Verditakst

Verditakst er den vanligste rapporten. Denne er i hovedsak brukt i alle forbindelser hvor verdi er avgjørende for valg av noen type. Som regel er det denne typen rapport man forbinder med “Takst”. Passende i de fleste tilfeller. Denne rapporten er en teknisk beskrivelse av boligens kvaliteter samt markedsvurdering. Formålet med denne rapporten er å gi leser ett inntrykk av boligens kvaliteter uten å gå for dypt inn i detaljer.

Forhåndstakst

En forhåndstakst er det banken ofte etterspør når du skal finansiere bygging av bolig eller større renovering. Vi leverer på kort tid. En forhåndstakst er en vurdering av en eiendoms verdi dersom de planer du har hadde vært gjennomført. For utarbedring trengs det tegninger og informasjon om de planer som foreligger.

Skadetakst/ reklamasjon

Skadetakst og reklamasjon kan benyttes for å beregne kostnadene på skader eller på bygningsfeil. Dette vil være den typiske rapport som du vil kunne bruke i retten, overfor en entreprenør eller forsikringsselskap dersom du har en skade eller bygningsfeil du trenger kostnadsberegnet.